10 jaar Netwerk Ondernemen: Impact Day

SP
ID
EG
102 deelnemers en 4 geïnteresseerd
-

1

Donderdag 23 mei wordt een bijzondere dag. Niet alleen vieren we 's avonds samen met jullie ons 10-jarig bestaan, in de loop van de namiddag zullen we ons ook inzetten voor diverse non-profits in en rond Antwerpen!

Samen maken we het verschil

Bij Netwerk Ondernemen houden we ervan een positieve impact te maken. Als team proberen we dit dagelijks voor jullie te doen, de ondernemers in onze community. Als founders doen jullie dit in jullie respectievelijke sectoren, en vaak ook voor onze natuur en/of onze maatschappij.

Daarom vieren we onze tiende verjaardag niet met een droge receptie, maar met een impactdag waarin we samen de meerwaarde van onze community laten voelen in de maatschappij.

Hiervoor slaan we de handen in elkaar met de Belgische non-profit Give a Day. Zij spoorden vijf mooie initiatieven op die de strijd aangaan tegen o.a. armoede en klimaatverandering, of zich inzetten voor integratie en inclusie. Samen met de ondernemers uit onze community gaan we deze vijf organisaties een half dagje helpen.

Hoe gaat het in zijn werk?

We delen onze verjaardag op in twee grote delen: de impactnamiddag en een avondevenement. Je kan als lid gratis aan beide deelnemen, of je inschrijven voor één van de twee dagdelen afzonderlijk.

Inschrijven voor de impactnamiddag

Om deel te nemen aan de impactnamiddag vragen we je om te registreren op de webpagina van Give a Day via deze link:  https://www.giveaday.be/nl-be/impact-day/impact-dag/netwerk-ondernemen-10y-impact-day

Daar kun je raadplegen wat er zoal op het menu staat en op de knop ‘inschrijven’ klikken om je deelname aan een activiteit te bevestigen. Let op: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen per activiteit. Vol = vol. Naarmate dat de dag nadert zal je een finale briefing ontvangen met alle praktische informatie.  

Inschrijven voor het avondevenement

Onderaan deze pagina kun je je inschrijven voor het avondevenement. Verwacht hier een community event zoals je van ons gewend bent: lekker eten, drankjes, networking en een update over de toekomstplannen van Netwerk Ondernemen.

Hoe ziet de dag eruit

Impactnamiddag: 13:00 – 18:00

We spreken af bij de respectievelijke non-profit organisatie waar je je voor registreerde. Het gedetailleerde programma zul je per activiteit terugvinden op de website van Give a Day

Avondevenement: 18:00 – 22:00

Je bent vanaf 18u welkom in De Serre (Lange gasthuisstraat 29/31, 2000 Antwerpen) voor een afsluitend feestelijk event met onze community. Wij voorzien food & drinks, jij zorgt voor de sfeer!

We kijken er naar uit om er samen een mooie en impactvolle dag van te maken! 

Impactvolle groeten,

Team Netwerk Ondernemen



Zoals
620 weergaven Bezoek
Deel het op
Events
Ticket Einddatum verkoop Beschikbaar Prijs
Standaard ticket - leden
Voor annulaties na 21 mei en no-shows brengen we kosten in rekening
Beperkt tot: Aangesloten gebruiker
21/05/24
18:00
-
Gratis
Standaard ticket - genodigden
Enkel toegankelijk voor genodigden. In de volgende stap kan je de code ingeven voor een gratis ticket.
21/05/24
18:00
-
€ 250,00
Standaard ticket - Mentor Me Alumni
Enkel toegankelijk voor genodigden.
21/05/24
18:00
-
Gratis

De Serre

Lange Gasthuisstraat 29/31 2000 ANTWERPEN

Log in om commentaar te zien of toe te voegen